Axiom Rent A Car

Ukažite poverenje najboljima

AXIOM Rent A Car je kompanija koju vodi tim profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom u rent a car delatnosti i turizmu. Pratimo svetske trendove i permanentno se usavršavamo kako bi naši cenjeni klijenti dobili vrhunsku uslugu i najbolju ponudu na tržištu na osnovu strategije “više za manje” tj. bolju uslugu i vozilo za manju cenu.

Axiom Rent A Car

AXIOM On Line rezervacioni centar otvoren je 24h dnevno.
Raspolažemo novom flotom automobila, radimo 365 dana u godini i dostupni smo Vam i izvan radnog vremena, na Vaš zahtev.
Radno vreme: Pon - Petak 09.00-17.00; Subota-Nedelja 09.00-13.00.
Nudimo "All Inclusive" dnevne cene koje uključuju neograničenu kilometražu, osiguranje od štete i krađe sa učeščem u šteti (CDW&TP) i 20% PDV.Rezervacijom vozila preko našeg websajta, dobijate 10% popusta!

Nudimo dodatne usluge: kasko osiguranje (SCDW), besplatnu dostavu i preuzimanje vozila na Aerodrom Beograd, dostavu na željenu adresu, GPS navigaciju, sedište za bebe, itd.

Našim vozilima možete putovati u inostranstvo osim u sledeće zemlje: Albanija, teritorija Kosova, Turska, bivše Sovjetske Republike i Engleska.

Nudimo uslugu jednosmernog najma, domaćeg i međunarodnog. Vozilo preuzimate u Beogradu a vraćate ga u nekom od gradova Srbije ili Evrope.

Pravnim licima nudimo poslovni najam vozila “Rent 30+”, najam preko 30 dana. Dakle, nudimo mesečni i višemesečni najam vozila sa popustima do 40% i kao alternativu kupovini vozila na lizing ili kredit, kao razumno rešenje za kratkoročne i povremene potrebe za korišćenjem jednog ili više vozila.

Komunikacija sa našim redovnim ali i potencijalnim klijentima je od izuzetne važnosti za naš rad i unapređenje usluga. Zato smo se potrudili da na našem websajtu pružimo što više korisnih informacija a takođe smo prisutni i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Blog, Youtube.

Slobodno nas kontaktirajte za dodatne informacije i posebne upite...

Kontakt

office@axiomrentacar.rs                 Tel. 00 381 11 312 9994