AERODROM BEOGRAD - RENT A CAR

BESPLATNO DOSTAVA VOZILA
AXIOM Rent A Car BESPLATNO dostavlja
vozila na Aerodrom Beograd.
Naš agent će Vas sačekati odmah po izlasku sa carine, desno u holu, gde su smešteni rent a car šalteri.
Naš agent Vas čeka u holu, (Terminal T2 - Međunarodni Dolasci), drži tablu na kojoj je napisano Vaše ime.

Nakon potpisivanja ugovora o najmu vozila, agent Vas vodi do parkinga da preuzmete vozilo.
Parking je udaljen svega 50 metara od dolaznog terminala T2 Aerodroma Beograd.
AERODROM BEOGRAD - DOLASCI I ODLASCI

Ne brinite - mi Vas čekamo!

Kada pravite rezervaciju vozila, obavezno navedite BROJ LETA u dolasku. Ako smo Vam rezervaciju potvrdili, pratimo promene (kašnjenje, odlaganje, otkazivanje) vezane za Vaš dolazni broj leta na sajtu Aerodroma Beograd i na sajtu polaznog aerodroma i čekamo Vas! Ukoliko je let otkazan, kontaktirajte nas - pošaljite SMS poruku na 00 381 63 686 610
Mi ćemo vaše rezervisano vozilo čuvati za Vas u novom terminu!
Kada je u pitanju odlazak, potrebno je da dođete na Aerodrom Beograd 2 sata pre poletanja. To je obično i vreme koje dogovorimo za vraćanje
rent a car vozila.

AERODROM BEOGRAD - IZNAJMLJIVANJE VOZILA

Rent A Car Istorija

Rent A Car delatnost (iznajmljivanje vozila) nastala je početkom 20-tog veka u SAD, sa serijskom proizvodnjom automobila marke Ford T. Najpre su trgovački putnici iznajmljivali automobile a nešto kasnije, krijumčari alkoholnih pića u vreme prohibicije. Između dva svetska rata, sa razvojem železnice razvija se i rent a car delatnost - iznajmljivanje vozila se obavljalo od-do železničke stanice. Rent A Car svoj procvat doživljava posle II svetskog rata, sa razvojem avio saobraćaja. Počela je prodaja aranžmana "Fly and Drive" - avio karta i rent a car usluga o istom trošku. Iznajmljivanje vozila danas je najčešće od-do aerodroma. Danas svaki međunarodni aerodrom nudi uslugu iznajmljivanja vozila pa tako i Aerodrom Beograd.

Beograd je svoj prvi aerodrom dobio 1910 godine. Lokacija Aerodroma Beograd se nekoliko puta menjala a na današnjoj lokaciji Surčin, nalazi se od 1962. godine. Godine 1997 ugrađena je oprema za Kategoriju II i time omogućeno poletanje i sletanje po lošijim vremenskim uslovima a od 2008. ugradnjom najsavremenije opreme, međunarodni Aerodrom Beograd funkcioniše u punom kapacitetu i u uslovima izuzetno smanjene vidljivosti.

AERODROM BEOGRAD - MUZEJ VAZDUHOPLOVSTVA

www.muzejvazduhoplovstva.org.rs

Muzej vazduhoplovstva osnovan je 1957. godine a nalazi se svega 200 m od glavne zgrade Aerodroma Beograd. Ukoliko vaš let kasni ili ste stigli na Aerodrom Beograd pre vrema, toplo preporučujemo da slobodno vreme iskoristite za posetu ovom zanimljivom muzeju koji Vas vodi kroz istoriju nastanka i razvoja avijacije u Srbiji i na teritoriji bivše Jugoslavije. Muzejska kolekcija je bogata, sadrži 200 aviona, 130 avio-motora, radare i rakete, preko 20.000 knjiga i tehničke dokumentacije kao i preko 200.000 fotografija.

Kontakt

office@axiomrentacar.rs                 Tel. 00 381 11 312 9994